Vad vi gör bäst!

Real life photo har som specialité att fotografera och designa tidlösa och stilrena bröllops album samt att fånga porträtt av människor i alla åldrar i deras egen vardag. Vi låter dig göra din grej och så gör vi vår grej, som är att följa dig under några timmar eller mer. Utan att störa, fångar vi porträtt, detaljer och ögonblick i ditt liv, som när vi satt samman din bok, bildar ett väldigt bra porträtt och som berättar en spännande historia om dig som person och vad du gör. Självklart så är det både inspirerande och roligt att se ett sådant porträtt av sig själv här och nu och tänk vilket fantastiskt värde det porträttet har om 30-50 år eller mer när dina barn, barnbarn kan se dig som du var idag och därmed få en bra bild av vem du är.

Du kanske har ett väldigt spännande arbete? Perfekt! Vi kan göra en riktigt flott bok om dig på arbetet så att dina barn, barnbarn och andra får en inblick i hur ditt liv ser ut och få en bättre bild av vem du är.

Har du en hobby som du brinner för? Perfekt! Vi kan göra en riktigt flott bok om dig på fotbollsplanen, motocrossen, vid frimärkssamlingen, i Schack klubben eller på hästen. Vår mångåriga erfarenhet inom bildjournalistik, reklamfoto och actionsporter tillsammans med vårt personliga bildspråk bäddar för att ge dig en unik bok om dig och dina kära.

De riktigt framsynta bokar oss när de är gravida för att fånga bilder i deras vardag som blivande föräldrar. Sen följer vi med barnet från nyfött till ett-årsdagen. I samma stil som vi gör våra superflotta bröllopsalbum bygger vi en bok om barnets första år. Vi gör så mycket mer än bara en porträttbild varje månad, vi kommer hem till er och är med någon timme för att fånga miljöer och människor i barnets omgivning. Något som också är ovärderligt när barnet vuxit upp och kan dela boken med sina barn och barnbarn. Vi följer gärna upp med en bok varje år i barnets liv. Det kan vara att vi möts en till fyra gånger per år beroende på hur gammalt barnet är och hur mycket det utvecklas under ett år. Tätare intervaller för unga barn och längre intervaller för äldre barn.

Nå det var mycket text, men annars består vår blog mest av bilder. Så titta runt lite på www.reallifephoto.se och låt dig inspireras. Tveka inte att höra av dig oavsett om du bor vid riksgränsen eller Falsterbo. Vi reser i alla fall i hela Scandinavien och norra Tyskland för att göra våra böcker till både privatpersoner och företag.
Vi ser fram emot att möta dig.

kontakta mig|dela på facebook|e-posta till en vän|dela på twitter

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

l o g   i n