Nya leksaker från pocketwizard.

Joe Mcnally testar nya PocketWizard Plus III

Joe Mcnally testar nya PocketWizard Plus III i öknen.

 

Amerikanska fotografen Joe Mcnally har ett kul inlägg om en dag på jobbet där han testar de nya Plus III från PocketWizard…Att han tidigare kraschat fem Nikon kameror vid ett tillfälle är inget som avskräcker honom från att igen montera ett par riktiga dyrgripar på ett fordon som förlyttar sig riktigt snabbt från A till B. Den här gången är det en dragster byggd av högfartslegenden Ed Fenn. Bilen har en toppfart på ca 450 km/h. Joe Mcnally har säkert ett väldigt förstående försäkringsbolag…

 

kolla hans blog på http://www.joemcnally.com/blog/

kontakta mig|dela på facebook|e-posta till en vän|dela på twitter

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

l o g   i n